Duurzaamheidsfestival

Ben jij erbij op 10 oktober? Want dan is het Duurzaamheidsfestival, georganiseerd door Eco-Schools Nederland en SustainaBul VO van Coöperatie Leren voor Morgen. Verzeker jezelf van een plek en meld je aan via onderstaande link!

Op het duurzaamheidsfestival word je geïnspireerd door workshops en activiteiten rondom het thema Binnenstebuiten leren. Want de (school)omgeving biedt een onuitputtelijke bron inspiratie om aan duurzaamheid te werken. Een tipje van de sluier van het programma:

  • Breng naar buiten wat je doet: Leer hoe je een mooie foto- of videoreportage over je duurzame activiteit maakt in een workshop voor leerlingen van Eco-teams.
  • Laat je inspireren door het transformatief duurzaamheidsmodel van Teachers for Climate, dat is ontwikkeld om docenten te helpen duurzaamheid in hun onderwijs te integreren.
  • Om effectief te werken aan duurzaamheid is duurzaam leiderschap belangrijk. Kom erachter wat het werk van duurzaamheidscoördinator inhoudt en wissel ervaringen uit over hoe je de rol van kartrekker kunt oppakken!

Meer over het programma lezen tot nu toe én je aanmelden kan hier:

Aanmelden Duurzaamheidsfestival