Non-Stop-Zon actie

Stichting Schooldakrevolutie droomt van een Nederland waar alle kinderen leren op en over zonne-energie. Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen een cruciale rol kunnen spelen in het ontketenen van een revolutie en daarom kunnen alle schoolkinderen in Nederland een Non-Stop-Zon actie beginnen.De Non-Stop Zon actie is ontwikkeld om kinderen op basisscholen te helpen om eenvoudig aan de slag te gaan en op een mooie en toegankelijke manier een stem te geven. Zij zijn immers de nieuwe generatie die de wereld van morgen hard nodig hebben. De actie kan natuurlijk helpen om bij schoolbesturen of lokale politiek zichtbaar te maken hoe groot het draagvlak is voor zonnepanelen op het schooldak. 

 

Via www.nonstopzon.nl of via non-stop-zon@schooldakrevolutie.nl kunnen de kaarten worden aangevraagd. De kinderen schrijven hierop waarom ze het belangrijk vinden dat er zonnepanelen op hun schooldak komen. Degene die de campagne initieert, verzamelt de kaarten en zorgt ervoor dat deze aan bijvoorbeeld de schooldirecteur, het schoolbestuur, de burgemeester of een wethouder worden overhandigd. Daar waar steun nodig is om die zonnepanelen op het schooldak te krijgen. Wie kan er nou nee-zeggen tegen een grote stapel kaarten met mooie kinderwensen?

De Non-Stop Zon kaarten zijn kosteloos te bestellen. Wij zouden het zeer waarderen als jullie de Non-Stop Zon actie kenbaar willen maken op social media onder #schooldakrevolutie #wijpakkendoor en #nonstopzon. Op deze manier kan de revolutie groeien en hopelijk inspireert en motiveert het ook anderen om over te gaan op Non-Stop Zon.

 


Over deze activiteit

Categorie Basisonderwijs
Organisatie Stichting Schooldakrevolutie
Locatie Gedempt Hamerkanaal, Amsterdam
Website http://www.nonstopzon.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Anne Slabbekoorn