Futurist laat duurzame toekomst zien

Richard van Hooijdonk laat zien dat we het woord duurzaamheid kunnen vervangen door innovatie. Waarom? Omdat volgens hem in de toekomst alle technologieŽn zů zijn ontworpen dat duurzaamheid daarin een vanzelfsprekendheid is.Theatershow Richard van Hooijdonk - Welcome to the Future
De Dag van de Duurzaamheid wordt afgesloten met een wervelende theatershow door futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk. Van Hooijdonk neemt je mee in de innovatieve en duurzame wereld van morgen. De Plastic Soup, je huis gasvrij of zelfs energieneutraal maken, elektrisch rijden, circulaire economie... Het lijkt soms wel alsof duurzaamheid het dagelijkse nieuws domineert. Tegelijk is er scepsis. 

Richard van Hooijdonk laat zien dat we die twijfel los kunnen laten. Het woord duurzaamheid kan vanaf vandaag definitief worden vervangen door innovatie. Waarom? Omdat volgens hem in de toekomst alle technologieën zó zijn ontworpen dat duurzaamheid daarin een vanzelfsprekendheid is. In slimme steden die zich met ambitie, visie en lef ontwikkelen is duurzaamheid geen schuldgevoel of aarzeling, maar een Sine Qua Non in het functionele ontwerp.


Over deze activiteit

Categorie Voortgezet onderwijs
Organisatie Global Goals Quest Foundation
Locatie Mauritskade 64,, Amsterdam
Tijd 20.15
Website https://schouwburgamstelveen.nl/verhuring/dag-van-de-duurzaamheid/?ypeventid=981752833-1569309743

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Leslie Doornik