Dutch Design meets Technology

Samen met onze partners bieden wij ondernemers, studenten, bestuurders een uniek kijkje achter de schermen van hun werkwijze, productontwikkeling en ?realisatie. Tijdens break-out sessies zullen de allernieuwste technieken op het gebied van bijvoorbeeld robotisering, virtual realitBeste relatie,

 

Op donderdag 10 oktober 2019 vindt de 1e editie van het event Dutch Design Meets Technology plaats.

 
Bouwgroep Dijkstra Draisma wil samen de verantwoordelijkheid nemen voor een leefbare wereld en een duurzame toekomst. We willen hierin kansen aanpakken om de samenwerking op te zoeken met bedrijven in onze regio op het gebied van Design en Build. Wij zijn daarom trotse partner van dit initiatief.

We willen u uitnodigen om samen met ons dit evenement te bezoeken. 
Samen met onze partners bieden wij ondernemers, studenten, bestuurders een uniek kijkje achter de schermen van hun werkwijze, productontwikkeling en –realisatie. Tijdens break-out sessies zullen de allernieuwste technieken op het gebied van bijvoorbeeld robotisering, virtual reality, 3D printen en materiaal- en productiekennis (circulair denken) vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Tevens is er volop ruimte om te netwerken en nieuwe contacten leggen.

 

 
 
U kunt zich aanmelden door te klikken op de onderstaande link die u doorverwijst naar de aanmeldpagina van DDMT. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Voor meer informatie verwijs ik u tevens door naar de website www.ddmt.nl 
 
 
 
 
 

 


Over deze activiteit


Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Heleentje Swart