Afbeelding:
School/organisatie: Stichting Jonge Klimaatbeweging
Provincie: Landelijk
Plaats: Utrecht
Onderwijstype: MBO
Website: https://www.jongeklimaatbeweging.nl

De JKB on Tour is een initiatief van de Jonge Klimaatbeweging. Wij trekken komend schooljaar langs diverse MBO's en HBO's om jongeren te informeren over het belang van duurzaamheid en hen op speelse en laagdrempelige wijze mee te nemen in de reis naar een duurzamere toekomst. We trappen af op de Dag van de Duurzaamheid in het Onderwijs 2020.

De JKB on Tour is door en vóór jongeren. Deze vorm van peer-to-peer learning kan leiden tot verhoogde interactie en geeft jongeren de kans hun eigen klimaatverhaal te ontdekken. De JKB on Tour heeft de volgende doelen: Jongeren informeren, inspireren en activeren, en van jongeren leren. De JKB on Tour bestaat uit drie delen: het voortraject, de JKB Experience en het natraject. De JKB Experience vindt plaats in de setting van een klaslokaal en duurt ongeveer 1.5 uur (met mogelijkheid tot inkorten).

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het bespreken van de mogelijkheden.